privacy statement

Atentamente, located at Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest,
The Netherlands, is responsible for the processing of personal data as shown  in this Privacy Statement.

Contact information:
www.atentamente.nl
Rhijngeesterstraatweg 40D
2341 BV Oegstgeest
The Netherlands.

The Data Protection Officer of Atentamente can be reached
via email office@atentamente.nl

What personal data we process:

Atentamente processes your personal data if necessary to use our services and/or because you provide this data to us yourself. Below you find an overview of the personal data that we process: your first and last name, date of birth, mailing address, phone number, an E-mail address, and other personal data that you actively provide by, for example, creating a profile on this website, filling in the contact form, in correspondence and by telephone, as well as information about your activities on our website, your location and the bank account number if necessary to process a payment.

Special and/or sensitive personal data:

our website and/or service does not intend to collect sensitive data or data about website visitors who are younger than 16 years of age, unless they have permission from their parents or a guardian. However, we cannot verify if a visitor is older  than 16 and we encourage parents to be involved in their children’s online activities,  in order to prevent data about children being collected without parental consent.  If you are convinced that we have collected personal data about a minor without that consent, please contact us at office@atentamente.nl so that we can delete  this information.

Purpose and basis for data processing:

Atentamente uses your personal data for the following purposes: processing your  payment, sending our newsletter and/or advertising leaflet, being able to call or email you if this is necessary to perform our services, informing you about changes to our services and products, and to deliver goods and services to you. Atentamente also processes personal data if we are legally obliged to, such as data that we need to comply with tax regulations.

Duration of data storage:

Atentamente does not store your personal data longer than is strictly necessary to achieve the purposes for which your data is collected and not longer than 36 months.

Sharing personal data with third parties:

Atentamente only provides data to third parties if this is necessary for the execution of our agreement with you or to comply with a legal obligation.

Cookies, or similar techniques, that we use:

Atentamente uses functional, analytical and tracking cookies. A cookie is a small text file that is stored in the browser of your computer, tablet or smartphone when you first visit this website. Atentamente uses cookies with a purely technical functionality. These ensure that the website works properly and that, for example, your preferred settings are remembered. These cookies are also used to make the website work properly and to optimize it. In addition, we place cookies that track your browsing behavior so that we can offer customized content and advertisements.
On your first visit to our website, we have already informed you about these cookies and asked your permission to place them. You can opt out of cookies by setting your Internet browser so that it no longer stores cookies. In addition, you can also delete all information previously stored via your browser settings.
For an explanation see: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Viewing, modifying or deleting data:

You have the right to access, correct or delete your personal data. You can do this yourself via the contact form. In addition, you have the right to change your consent to the processing, to withdraw it or to object to the processing of your personal data by our company, and you have the right to viewing your data. This means that you can submit a request to us to send the personal data we hold about you in a computer file to you or another organisation named by you. If you wish to exercise your right of objection and / or right to data viewing or if you have other questions or comments about the data processing, please send a specific request to office@atentamente.nl to ensure that the request for access has been made by you. We ask you to send a copy of your ID with the request, ensuring that  your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and citizen service number (BSN) are blackened. This is to protect your privacy.
Atentamente will respond to your request as soon as possible, not later than within four weeks.

Atentamente would also like to point out that you have the opportunity to file a complaint with the National Supervisory Authority, the Dutch Data Protection Authority.  This can be done via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Securing personal data:

Atentamente, takes the protection of your data seriously and takes appropriate  measures to prevent misuse, loss, unauthorized access, unwanted disclosure  and unauthorized modification to terms. If you feel that your data is not properly  secured or there are indications of misuse, please contact our customer service or via office@atentamente.nl.

This site is protected with reCAPTCHA. By accepting this policy, you accept Google Terms of Service and Google Privacy Policy  .

 

privacyverklaring

Atentamente, gevestigd aan Rhijngeesterstraatweg 40D, 2341 BV Oegstgeest, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.ntentamente.nl,
Rhijngeesterstraatweg 40D,
2341 BV Oegstgeest.
De Functionaris Gegevensbescherming van Atentamente is te bereiken via office@atentamente.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Atentamente verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Voor- en achternaam, Geboortedatum,  Adresgegevens, Telefoonnummer, E-mailadres, overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch,  locatiegegevens, gegevens over jouw activiteiten op onze website, bankrekeningnummer.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken: onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via office@atentamente.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Atentamente verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: het afhandelen van jouw betaling, verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder, je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten, om goederen en diensten bij je af te leveren. Atentamente verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Atentamente bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 36 months.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Atentamente verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor  de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

Atentamente gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Atentamente gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.  Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de contactformulier. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar office@atentamente.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Atentamente zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Atentamente wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Atentamente neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via office@atentamente.nl.

Deze pagina gebuikt de bescherming van reCAPTCHA. Door dit beleid te accepteren bent U accord met Google Terms of Service en  Google Privacy Policy.